Μια Νέα Προσέγγιση για την Απώλεια Βάρους

Όλοι έχουμε ακούσει διάφορες φόρμουλες για την απώλεια βάρους. Πρόσεχε τι τρως, να μετράτε τις θερμίδες, να πίνετε αρκετό νερό, αποφύγετε αμυλούχα τρόφιμα, και ούτω καθεξής. Έπειτα, υπάρχουν και τα προγράμματα διατροφής–Weight Watchers, Atkins, NutriSystem, MediFast, και όλα τα υπόλοιπα.

Αλλά τι εάν έχετε δοκιμάσει όλα και ακόμα δεν μπορείτε να χάσετε αυτά τα επιπλέον κιλά; Ή, ακόμη χειρότερα, ίσως έχετε κερδίσει το βάρος κάθε φορά που το βαρέθηκε και εγκατέλειψε την προσπάθεια σας. Έχεις χάσει δέκα κιλά, αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μια άλλη ημέρα της στερούμαι από τα αγαπημένα τρόφιμά σας, και έτσι μπορείτε να τα παρατήσω.

Σου λέει ο καθένας, χρειάζεται μόνο τη δύναμη της θέλησης. Δύσκολο για λίγο ακόμα. Αλλά αν θέλετε να χάσετε 30 κιλά ή περισσότερο, αυτό είναι ένα πολύ δύναμη της θέλησης. Ειδικά δεδομένου ότι τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να σαμποτάρουν είσαι προσπάθειες: κόπωση, τα συναισθήματα, την πείνα, την κατάθλιψη. Και αν είστε σε δίαιτα, πολλά από αυτά μπορεί να ισχύουν.

Δύο άτομα θα ακολουθήσει πιστεύω πολλά θέματα απώλειας βάρους ξεκινήσει το υποσυνείδητο μυαλό. Για κάποιο λόγο, το υποσυνείδητο μυαλό σας θέλει να είναι βαρύ. Ίσως να είναι μια αντίδραση σε μια κατάσταση κατά το παρελθόν σου, το οποίο έδωσε την ιδέα ότι το επιπλέον βάρος θα σε προστατεύσει, ή να σας κάνει ευτυχισμένο.

Ένας από τους λόγους για την παχυσαρκία σήμερα είναι η προστιθέμενη άγχος της σύγχρονης κοινωνίας.

παχυσαρκία

Κατά τις πρώτες ημέρες της ανθρώπινης ύπαρξης, η γενετική μας βοήθησε να επιβιώσει χαμηλές θερμοκρασίες και την πείνα με την αποθήκευση ενέργειας ως λίπος, να κυκλοφορήσει, όταν το χρειαζόμασταν. Στην πραγματικότητα, η δίαιτα μπορεί να προκαλέσει αυτό το μηχανισμό, όπως η κοπή της θερμιδικής πρόσληψης σας προκαλεί το σώμα σας κατάσταση πείνας. Αυτό είναι που σε κάνει να αποθηκεύουν λίπος πιο γρήγορα.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ακούσει για το «πάλης ή πτήσης» syndrome. Πόσο συχνά θα πρέπει είτε να παλέψει σήμερα; Το σώμα σας δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ της πραγματικής κίνδυνο και την αντίληψη κινδύνου, όπως αυτός που έκοψε στην κίνηση. Από την καθημερινή ζωή είναι πολύ αγχωτική, το σώμα σας δεν παίρνει ποτέ το διάλειμμα που χρειάζεται, και νομίζει ότι έχει να αποθηκεύουν ενέργεια, ώστε να μπορείτε να επιβιώσει.

Σχεδόν το 80% των υπέρβαρων οι άνθρωποι δεν μπορούν να χάσουν βάρος με δίαιτα μόνο. Τα σκαμπανεβάσματα της απώλειας βάρους τους, το κάνει ακόμη πιο επιζήμια για την υγεία τους. Τους υποσυνείδητο μυαλό πιστεύει ότι χρειάζεται το βάρος για να επιβιώσουν, και γι ‘ αυτό εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε βάρος.

Πώς θα μετατρέψει αυτά τα ερεθίσματα; Πώς θα πείσεις το μυαλό μας να το αφήσουμε;

Υπάρχουν δύο προγράμματα που μου αρέσει και που χρησιμοποιούνται, τα οποία με βοήθησαν. Η μία είναι η Μέθοδος Γαβριήλ. Τζον Γαβριήλ αναπτυχθεί και να χρησιμοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα για να χάσεις πάνω από 200 κιλά, και να το κρατήσετε μακριά. Δεν είναι για δίαιτα, αλλά για την αλλαγή ωθήσεις σας μέσα από το διαλογισμό και την αυτο-ύπνωση.

Η άλλη μέθοδος είναι η Μηδενική Αντίσταση Βάρος Απελευθέρωση Λύση, από το Δρ Robert Anthony. Η μέθοδος σας βοηθά να αποβάλει τη συναισθηματική αντίσταση ανάμεσα στο συνειδητό και το υποσυνείδητο μυαλό σας, και πάλι, μέσα από το διαλογισμό και την αυτο-ύπνωση.

Δύο από αυτά τα προγράμματα έρχονται με το πρωί και το βράδυ διαλογισμού κομμάτια για να το χρησιμοποιήσετε. Είναι απλό, αλλά αποτελεσματικό. Έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο … δεν είναι την ίδια στιγμή-και έχουν χάσει σχεδόν πενήντα λίρες. Έχω ακόμα να χάσει βάρος, αλλά έρχεται. Δεν έχω βιώσει το yo-αποτέλεσμα που είχα με τη δίαιτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *